Devito, Jala Brat, Buba Corelli - Vajbuje tekst pesme (lyrics)

David Ljubenović

[Devito, Jala Brat, Buba Corelli - Vajbuje tekst pesme lyrics]

Shawty vozi me kô Benz, ja volim terence
Mala zavela je trend i bez konkurencije
A loži body njen me kô belly dance
Ljubi joj se samo french, meni radi bench se
Kad je ščepam za pletenice, ona neće niđe
Uvijek savršen ten, dupe kô lubenice
Koža mekana kô krem, mirišu esencije
Zbog nje budem gluh i nijem
Šire mi se zjenice

Ona to radi najbolje, volim kako vajbuje
Malo bi da me provoza
Da mi pokaže gdje stanuje (Hmm, eh)
Najbolje, ona to radi najbolje
Volim kako vajbuje, volim kako vajbuje (Hmh)

Njene oči drago kamenje, oko vrata hladno je
Volim kako vajbuje, ona to radi najbolje

Kô-kô-kô iz španske serije izgleda najvrelije
Ne mogu mirno da spavam, pola grada želi je
Idemo na ferije, skupo nam je perije
Vozimo Ferarije s braćom iz Imperije
Džina, Džina, vrti kô latina
Volim kako vajbuje
Ma kakvo telo, ima stila, haljina divljina
Jedva dupe stalo je

Ona to radi najbolje, volim kako vajbuje
Malo bi da me provoza
Da mi pokaže gdje stanuje (Hmm, eh)
Najbolje, ona to radi najbolje
Volim kako vajbuje, volim kako vajbuje (Hmh)

Njene oči drago kamenje, oko vrata hladno je
Volim kako vajbuje, ona to radi najbolje

Tumačenje za


Dodajte tumačenje

O pesmi Devito, Jala Brat, Buba Corelli - Vajbuje

U svijetu suvremene glazbe postoje umjetnici koji guraju granice, izazivaju norme i ostavljaju nas u čudu, pitajući se: "Što sam upravo slušao?" Ulaze DEVITO, JALA BRAT i BUBA CORELLI, trio čija najnovija pjesma "VAJBUJE" zapaljuje internet svojim jedinstvenim stilom i zaraznom energijom. Pričvrstite se, dragi ljudi, jer će vas ova analiza povesti na vrtoglavu vožnju kroz divlji i lud svijet ovih umjetnika.

Krenimo s naslovom samim: "VAJBUJE". Iako zvuči kao križanac između mističnog čarolije i egzotičnog jela, čini se da je riječ izmišljena isključivo za potrebe ove pjesme. Zarazna je, misteriozna i poziva nas da se bezglavo zaronimo u ludilo koje nas čeka.

Sada se pozabavimo reakcijama i mišljenjima slušatelja. Čitajući komentare, ne možemo se ne diviti rasponu izraženih emocija. Neki su zapanjeni, osjećaju trnce i proglašavaju je himnom ljeta. Drugi, međutim, grebu se po glavi, pitajući se kako pjesma može biti tako kratka, a ipak tako zavodljiva. Možda svjedočimo rođenju nove glazbene trendu, gdje je kratak sadržaj igračka broj jedan. Zamislite pjesme kraće od reklama! Pažnja društva može se smanjivati, ali barem ćemo imati više vremena za uživanje u omiljenim grickalicama.

No, nemojmo se previše zadržavati na trajanju pjesme. I tekstovi i protok pjesme također su pod kritičkim povećalom. Neki kritičari tvrde da protok ostaje dosljedan tijekom cijele pjesme, ostavljajući ih željnima više raznolikosti i inovacija. Jedan slušatelj čak sugerira da je čeljust umjetnika slomljena više puta i popravljena metalom, što može objasniti čudan zvuk. Međutim, vrijedi napomenuti da se JALA BRAT ističe kao sjajna zvijezda u ovoj pjesmi, izvodeći nastup koji je ugodan za uho i razumljiv - rijetka vještina u ovom zvučnom avanturama.

Zaslužuje se spomenuti i glazbeni video. Opisan kao "vatra", očito pokušava sažeti cijeli svijet u samo dvije minute. Govorimo o ambicioznosti! Čini se da je trio uspio privući pažnju gledatelja, čak i ako je samo na trenutak. Neki izražavaju razočaranje što video nedostaje određene elemente, dok drugi cijene njegov utjecaj i hvale umjetnike za njihove napore.

Naravno, nijedna rasprava o "VAJBUJE" ne bi bila potpuna bez priznanja samih umjetnika. DEVITO, JALA BRAT i BUBA CORELLI su hvaljeni kao moćan trio koji oslobađa svoj talent i dominira glazbenom scenom. Posebno se ističe BUBA CORELLI, čiji jedinstveni glas očarava slušatelje, a neki sugeriraju da je svjetlosnim godinama ispred svojih suvremenika. Ne možemo se ne zapitati ima li tajni talent putovanja kroz vrijeme koji mu omogućuje da se poveže s budućnošću glazbe.

Usred sveg uzbuđenja, postoje oni koji se šaljivo spekuliraju o skrivenim namjerama i teorijama zavjere. Prema jednom komentatoru, svrha DEVITA je zavarati mase širenjem lažnih informacija o obliku Zemlje - to je stvarno kreativno! No ne bojte se, postoje i oni koji cijene pjesmu onakvu kakva je: zabavnu i zaraznu kompoziciju koja savršeno postavlja raspoloženje za ljetnu sezonu.

Dodajte prošireno tumačenje

Ako znate o čemu umjetnik govori, možete čitati «između redova» i znate povijest pjesme, možete dodati interpretaciju teksta. Nakon provjere naših urednika, dodaćemo je kao zvaničnu interpretaciju pjesme!

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Interpretirati