Asep Balon, Resol - Dadas lirik lagu (lyrics)

[Asep Balon, Resol - Dadas lirik lagu lyrics]

Aku tak apa, aku gak apa apa
Semoga bahagaia kau di sana
Dengan si goblog eta

Tataian, ngadangu sia jadian
Jeung nu beungeutna poek siga
Imah keur aliran
Meskipun teu ngahiji aing tetep ngadoakeun
Semuga pas si eta apel ku warga dibangsatkeun

Salila ieu aing PDKT jeung sia
Mang bulan-bulan geus siga nyicil
Mio ka adira
Dekeutna jeung aing
Jadian jeung si beungeut rawing
Nyanguna jeung aing
Ngaliwetna jeung si a-jing

Geus dadas jadian acan
Tapi teu reuwas da aing tampan
Na ari sia teu ngahargaan
Asa Raisa beungeut pas-pasan

Hiji waktu sia bakal ngarasa kaduhung
Miceun sampoerna mild sia
Kadon mulung puntung

Dadas enggeus, jadian acan
Padahal urang geus bebeakan
Pengorbanan ngan ukur tataian

Awak leuleus kanyenyerian
Karna ayeuna geus kaasaan
Cinta teh bisa maehan tanpa geutihan

Cinta mah emang kadang bisa nyieun buta
Naha aing bisa bogoh ka siluman cikicuba
Aing geus beak sagala, geus beak tanaga
Sia jol leungit ciga korek
Meunang meuli ti alfa

Mun sia neangan anu duitna loba
Aing mundur aing rumasa jalma teu boga
Tapi mun aing geus sukses
Erek meuli tank baja
Mobil kabogoh sia ku aing geleng nepi rata

Ayeuna moal karasa da sia keur bahagia
Kalem aing moal nga ganggu deui sararia
Sia bakal nyaho mana anu berharga
Disaat nu berharga eta atos teu aya

Dadas enggeus, jadian acan
Padahal urang geus bebeakan
Pengorbanan ngan ukur tataian

Awak leuleus kanyenyerian
Karna ayeuna geus kaasaan
Cinta teh bisa maehan tanpa geutihan

Aku tak apa, aku gak apa apa
Semoga bahagaia kau di sana
Dengan si goblog eta

Dadas enggeus, jadian acan
Padahal urang geus bebeakan
Pengorbanan ngan ukur tataian

Awak leuleus kanyenyerian
Karna ayeuna geus kaasaan
Cinta teh bisa maehan tanpa geutihan

Dadas enggeus, jadian acan
Padahal urang geus bebeakan
Pengorbanan ngan ukur tataian

Awak leuleus kanyenyerian
Karna ayeuna geus kaasaan
Cinta teh bisa maehan tanpa geutihan

Cinta teh bisa maehan tanpa geutihan
Cinta teh bisa maehan tanpa geutihan

Interpretasi untuk


Tambahkan Interpretasi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Menafsirkan