Детски песнички - Пухкави снежинки текст на песента (lyrics)

[Детски песнички - Пухкави снежинки текст на песента lyrics]

Пухкави снежинки снощи заваляха
Ниви и градинки вече побеляха

Спят под одеяло, семенцата малки
А децата чакат весели пързалки

На-на, на-на, на-наИнтерпретирайте