LILA, Rack - DEJA VU στίχοι (lyrics)

Herakles Marnezos [Rackattack]

[LILA, Rack - DEJA VU στίχοι lyrics]

Και εγώ που ζώ σε déjà vu
Μες την σκηνή του χωρισμού
Για δες, πως με πονά να σε αφήνω κάθε φορά
Εγώ, που σ’ αγαπώ να βρίσκω
Τρόπο για να γυρνώ
Να ζω σε déjà vu μέσα στο πρώτο μας ραντεβού

Όλο τα ίδια και τα ίδια
Μία γεια σου, μία αντίο λέμε
Όμως το ένα από τα δύο, μας κάνει να κλαίμε
Κάνω τόσα να ξεφύγω
Καλυμμένο το εγώ μου είναι
Πάτησες στον εγωισμό μα η καρδιά
Μου σου φωνάζει μείνε
Μείνε και μένω και εγώ, ό, τι μας έφερε εδώ
Ό, τι καλό και κακό να
Παίζει στο τέρμα επανειλημμένα

Και εγώ που ζώ σε déjà vu
Μες την σκηνή του χωρισμού
Για δες, πως με πονά να σε αφήνω κάθε φορά
Εγώ, που σ’ αγαπώ να βρίσκω
Τρόπο για να γυρνώ
Να ζω σε déjà vu μέσα στο πρώτο μας ραντεβού

Το όνομα μου tattoo
Έκανε να με ‘χει μαζί της παντού
Καφέ, τα μάτια σου
Τα βλέπω νιώθω είμαι στην κορυφή του βουνού
Εγώ εδώ, είμαι και εσύ αλλού
Δεν ξέρουμε ακόμα για λάθος ποιανού
Σαν χθες, το πρώτο μας ραντεβού
Τώρα σε θέλω πίσω, Ya tebya lyublyu
Δεν θέλεις να το δω εγωιστικά, θα πονέσει
Αρχίσαμε κρατάμε μυστικά στην σχέση
Έφυγες και έχει αρχίσει να μ’ αρέσει
Μ' όποιον έχεις γνωρίσει δεν έχω καμιά σχέση
Είσαι μακριά και τις ελπίδες σκοτώνεις
Πρόσεχε μ’ αυτά που κάνεις, τα μετανιώνεις
Το ξέρω θέλεις να ξεφύγεις, να ξεχαστείς
Ήταν γραφτό μαζί να ‘μαστε εμείς

Και εγώ που ζώ σε déjà vu
Μες την σκηνή του χωρισμού
Για δες, πως με πονά να σε αφήνω κάθε φορά
Εγώ, που σ’ αγαπώ να βρίσκω
Τρόπο για να γυρνώ
Να ζω σε déjà vu μέσα στο πρώτο μας ραντεβού

Όλο τα ίδια και το ίδια
Μία γεια σου, μία αντίο λέμε
Όμως το ένα από τα δύο μας κάνει να κλαίμε

Ερμηνεία για


Προσθήκη ερμηνείας

Σχετικά με το τραγούδι LILA, Rack - DEJA VU

Το μουσικό βίντεο για το "Deja Vu" έχει λάβει ανάμικτες αντιδράσεις. Ορισμένοι θεατές το θεωρούν οπτικά συναρπαστικό, επαινώντας την πρωτοτυπία του και αποθεώνοντας την προσπάθεια που έχει γίνει για τη δημιουργία μιας συναρπαστικής οπτικής εμπειρίας. Ωστόσο, υπάρχουν εκείνοι που κριτικάρουν το βίντεο, ισχυριζόμενοι ότι μοιάζει με άλλα έργα και έλλειψη καινοτομίας. Φαίνεται ότι η έννοια του βίντεο, που περιλαμβάνει στοιχεία της βουντού και σκηνές δίπλα στη θάλασσα, έχει αφήσει μια διαχρονική εντύπωση τόσο σε θετικό όσο και σε αρνητικό επίπεδο.

Στρέφοντας την προσοχή μας στους ίδιους τους καλλιτέχνες, η LILA έχει συγκεντρώσει επαίνους για την ερμηνεία της. Πολλοί αναγνωρίζουν την ανάπτυξή της ως καλλιτέχνη από την εμφάνισή της στο X Factor και επαινούν την ομορφιά, την σέξι εμφάνισή της και τις φωνητικές της ικανότητες. Οι θαυμαστές της εκφράζουν χαρά για την εξέλιξή της και εκτιμούν τη συνεισφορά της στο τραγούδι. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κάποιοι που αισθάνονται ότι η φωνή της LILA είναι δύσκολο να κατανοηθεί σε ορισμένα σημεία του τραγουδιού, τονίζοντας την ανάγκη για πιο καθαρή εκφορά.

Ο RACK, γνωστός για την επιδεξιότητά του στο ραπ, έχει συγκεντρώσει έναν αφοσιωμένο ακόλουθο που εκτιμά τον μοναδικό του στυλ. Οι θαυμαστές του καλλιτέχνη πιστεύουν ότι παραμένει πιστός στο είδος του ραπ, ξεχωρίζοντας από άλλους σύγχρονους καλλιτέχνες της trap. Εκφράζουν την θαυμασμό τους για τη συνεισφορά του στο "Deja Vu" και ανυπομονούν να ακούσουν περισσότερα από το έργο του.

Το ίδιο το τραγούδι έχει κάνει μεγάλη εντύπωση στους ακροατές. Πολλοί έχουν επαινέσει την εθιστική του φύση και το χαρακτηρίζουν ως ένα δυνητικό καλοκαιρινό χτύπημα για το 2023. Έχει περιγραφεί ως ένα τραγούδι που αναδεικνύει μια καλοκαιρινή αίσθηση, ιδανικό για μια βραδινή έξοδο ή για να το ακούτε καθώς περιηγείστε με αυτοκίνητο. Το ρεφρέν, ειδικά, έχει συναρπάσει τους θαυμαστές και έχει ξαναπαιχτεί πολλές φορές. Ορισμένοι ακροατές ακόμα υποστηρίζουν ότι το τραγούδι έχει γίνει ένα "σκουλήκι του αυτιού", καθώς μένει στο μυαλό τους για καιρό ακόμα και μετά την ακρόασή του.

Ωστόσο, όχι όλα τα σχόλια ήταν θετικά. Ορισμένοι ακροατές θεωρούν το τραγούδι γενικό και έλλειπο αυθεντικότητας, συγκρίνοντάς το με άλλα κομμάτια που έχει κυκλοφορήσει ο RACK στο παρελθόν. Παρά τις αυτές τις κριτικές, η πλειοψηφία των κριτικών τονίζει τον μεθυστικό χαρακτήρα του τραγουδιού, μερικοί προτείνοντας ότι μπορεί να γίνει το πρώτο τραγούδι των πωλήσεων και το απόλυτο καλοκαιρινό χτύπημα του 2023.

Όσον αφορά την παραγωγή και την ποιότητα του ήχου, το τραγούδι έχει λάβει ανάμικτες απόψεις. Ενώ ορισμένοι επαινούν το έργο του παραγωγού Beyond στο Final Sound Studio, επαινώντας την άψογη παραγωγή ήχου, άλλοι αισθάνονται ότι υπάρχει μια ανισορροπία μεταξύ του ήχου και της φωνής της LILA. Αυτοί οι ακροατές υποστηρίζουν ότι η χρήση του αυτοκόλλητου στη φωνή της LILA θα έπρεπε να προσαρμοστεί σε μελλοντικές κυκλοφορίες.

Προσθέστε μια εκτεταμένη ερμηνεία

Εάν γνωρίζετε τι τραγουδάει ο ερμηνευτής, μπορεί να διαβάσει "μεταξύ των γραμμών" και να γνωρίζει την ιστορία του τραγουδιού, μπορείτε να προσθέσετε μια ερμηνεία του κειμένου. Μετά την επαλήθευση από τους συντάκτες μας, θα το προσθέσουμε ως επίσημη ερμηνεία του τραγουδιού!

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Ερμηνεύω