BARDHI, Melinda - FERRARI teksti (lyrics)

Melinda

Melinda Ademi [Mitrovica, Yugoslavia/Kosovo]

[BARDHI, Melinda - FERRARI teksti lyrics]

Moj zemër s'ka me t'bo t'lumtur ty as Ferrari

Moj zemër s'ka me t'bo
T'lumtur ty as Ferrari, as Ferrari
Me ty, me ty nuk o' njëjt
Ti e din kush o' daddy, y y y
Moj zemër s'ka me t'bo
T'lumtur ty as Ferrari, as Ferrari
E din, e din ti ça ki
Hup, nuk bo pun' as Ferrari, as Ferrari

Çfar' idioti uh, çfar' xhelozi
Jam dal me shoqe, po pi për inati tonden
Ëm shkrun non-stop ti prej fake accounti
Mu po m'gjykon, as pe sheh veten ça po bon ti
S'jam ajo, s'jam ajo mu s'munesh me m'ble
S'jam ajo, s'jam ajo qysh e lype e ki gjet
Me ato, me ato qysh bre po ki ftyr'?
Me ato, me ato une t'pash' e tash po pij

T'u pi shampanja, t'kan' pa krejt Tirana
Po vun për mu, mama
Tu pi shampanja, t'kan’ pa krejt Tirana
Po vun për mu, mama, i-i-i

Moj zemër s'ka me t'bo
T'lumtur ty as Ferrari, as Ferrari
E din, e din ti ça ki
Hup, nuk bo pun' as Ferrari, as Ferrari

Hajt, hajt se m'ke me m'lyp ti, ani, ani
Po kurr' mos t'i pafsha syt' mo, ani, ani
Hajt, hajt, ti koke shit veç për money, money
Po kurr' mos t'i pafsha syt' mo, ani, ani
Po m'thot' që po don un' me
Ia kap faqet e buta-a-a
Njëqin' her' t'kom thon' pa mu s'ke me mujt
Jah ah ah
E di je pishmon, mos me gabu t'u luta-a-a
Ti për para bon (I, i, i, i)
E pse mu m'shave, zemrën mu ma kalle
Dhezma një cigare, ti heki do gajle
Mos ëm thirr mu fare, kqyre punën tone
Me mu s'ka hajgare, i-i-i

Moj zemër s'ka me t'bo
T'lumtur ty as Ferrari, as Ferrari
E din, e din ti ça ki
Hup, nuk bo pun' as Ferrari, as Ferrari
Moj zemër s'ka me t'bo t'lumtur ty as Ferrari
E din, e din ti ça ki hup
Nuk bo pun' as Ferrari

Interpretimi për


Shtoni interpretimin

Rreth këngës BARDHI, Melinda - FERRARI

Që nga lëshimi i saj, "Ferrari" ka marrë një numër të madh komentesh pozitive. Fansat e lavdërojnë kombinimin e zërit të Melindas dhe Bardhit, dhe kanë lëvduar energjinë dhe talentin që të dy artistët sjellin në këngë. Shumica e tyre e konsiderojnë këtë bashkëpunim si një sukses dhe presin më shumë punë të përbashkëta në të ardhmen. Prodhuimi dhe organizimi muzikor gjithashtu kanë marrë lavdërime. Fansat e vlerësojnë ritmet e kapshme dhe cilësinë e prodhimit në përgjithësi. Disa prej tyre përmendin se kënga ka një vibracion veror dhe është e përshtatshme për t'u shijuar në ditët e diellit. Ritmi energjik dhe melodia të kapshme janë veçanërisht theksuar nga dëgjuesit.

Zëri i Melindas është vlerësuar si një nga aspektet më të shquara të këngës. Fansat e lavdërojnë aftësinë e saj vokale dhe shprehin admirim për interpretimin e saj. Ata njohin gjithashtu bukurinë dhe karizmën e saj në videoklipin e këngës. Megjithatë, janë ngritur edhe disa komente kritike në lidhje me këngën. Disa dëgjues theksojnë se fjalës "Ferrari" i përsëritet shpesh në tekstin e saj, gjë që mund ta bëjë atë pak e përsëritshme. Të tjerët përmendin se do të kishin dashur të shihnin një makinë Ferrari të vërtetë në videoklipin muzikor, pasi besojnë se kjo do të shtonte një element shtesë luksi dhe elegancë në prodhim.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Interpretojnë