DENK, Noizy - ANDERR teksti (lyrics)

Noizy

Noizy [Rigels Rajku] Sukth, Albania 🇦🇱

Produced by: Panda Music x Jugglerz

[DENK, Noizy - ANDERR teksti lyrics]

Aj, oh (PANDA) ayo, DENK (Sa je, sa je)
Noizy (Sa je, sa je, je-je-je-je-je) yo, Jugglerz

Sa je kon me mu e ke pas si n'andërr
Por tash ajo o' shku, ti ke met veç andërr
Ma mirë jom vetë kur nuk je ti afër
Për ty kom nejt t'u menu ton natën
Oh, sa je kon me mu e ke pas si n'andërr
Por tash ajo u shku, ti ke met veç andërr
Ma mirë jom vetë kur nuk je ti afër
Për ty kom nejt t'u menu ton natën (Eh, eh)

Menove vonë, u kujtove, u bone që je pendu
Po tash jom n'tjera misione, t'u e shiju
T'u jetu sa mirë te koka moj jeta pa
Ty kur ti nuk je k'tu (Haha) e kalla librin
Nuk meti kapitull na dy me ndrru
Dikush u lëndu, po unë po rri t'u këndu
Sa mirë jom t'u e kalu që
Ty nuk je k'tu me mu
Meno, meno, po mos gabo me e tepru


(Ah, ah, ah)
Se jom betu, kur ike s'e kom hetu

Sa je kon me mu e ke pas si n'andërr
Por tash ajo o' shku, ti ke met veç andërr
Ma mirë jom vetë kur nuk je ti afër
Për ty kom nejt t'u menu ton natën
Oh, sa je kon me mu e ke pas si n'andërr
Por tash ajo u shku, ti ke met veç andërr
Ma mirë jom vetë kur nuk je ti afër
Për ty kom nejt t'u menu ton natën (Ej, look)

Ti kurrë s'ki me m'harru (Nah)
E di që je t'u provu (yeah)
E di që s'un gjen mo si
Unë se krejta t'i kom plotsu
(yeah, you know)
A dinë sa mirë jam pa ty? (Ah, ah)
Sa mirë kur s't'shoh mo n'sy?
S'ma merrte menja që k'to fjalë t'i
Thoja për ne të dy a e di se sa jam lendu?
A e di se sa t'kam besu? (Don't know)
Po, zhgënjimi ndjenjë e keqe
Por tash e kam pranu (Aj) he hej
Shife ku jemi
Ma n'fund u zgjidh dhe problemi
Tash ti vazhdo në rrugën tate
Se unë s'isha perfekti (Haha)
T'i fala krejt nga dashnia (Ah, ah)
Por ti m'pe mu si objekti (Ah, ah)
You was the love of my life (Ah, ah)
Dhe unë per ty interesi (Ah, ah)
Për ty unë bona shumë gjona (Ah, ah)
Shumë gjona që
S'duhet t'i boja (Ah, ah)
Per ty unë dola nga vetja (Ah, ah)
Dhe veten time harrova (Ah, ah)
Harrova shoket
Familjen dhe shnetin por e kuptova
Se rrena i ka kom't e shkurta
Dhe ma n'fund unë u zgjova
Dhe nëse t'pysin "A t'ka dasht kush?"
"Sa t'ka dasht ai?"
You should simply reply
"Nah,he don't exist"

Sa je kon me mu e ke pas si n'andërr
Por tash ajo o' shku, ti ke met veç andërr
Ma mirë jom vetë kur nuk je ti afër
Për ty kom nejt t'u menu ton natën
Oh, sa je kon me mu e ke pas si n'andërr
Por tash ajo u shku, ti ke met veç andërr
Ma mirë jom vetë kur nuk je ti afër (Ej, ej, ej, ej)
Për ty kom nejt t'u menu ton natën

Sa je kon me mu e ke pas si n'andërr
Por tash ajo o' shku, ti ke met veç andërr
Ma mirë jom vetë kur nuk je ti afër
Për ty kom nejt t'u menu ton natën

Sa je kon me mu e ke pas si n'andërr
Por tash ajo o' shku, ti ke met veç andërr
Ma mirë jom vetë kur nuk je ti afër
Për ty kom nejt t'u menu ton natën
Oh, sa je kon me mu e ke pas si n'andërr
Por tash ajo u shku, ti ke met veç andërr
Ma mirë jom vetë kur nuk je ti afër
Për ty kom nejt t'u menu ton natën

Interpretimi për


Shtoni interpretimin

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Interpretojnë