Elinel, Alban Skenderaj - Boll teksti (lyrics)

Granit Bajraktari [Albania]

Alban Skënderaj

[Elinel, Alban Skenderaj - Boll teksti lyrics]

Ti edhe sa me lotë në sy ti edhe sa
Nëse kjo botë drejtësi nuk ka
Nga kush po pret, më thuaj nga ti edhe sa
Me sytë nga qielli edhe sa?
Nëse kjo jetë asgjë s'të dha
Rrëmbeja vetë dhe mos iu nda

Kanihere po hi keq, po bi n’depresion
Edhe m'duket që n'kejt botën unë i vetmi jom
Këto menime nuk vijnë n’paqe
Po ushtrojnë presion
Pa forcë mi luftu, krejt i mposhtun jom
Edhe timi del se unë jom shym
Shkatërrimi vjen prej armikut t'perkrym
Mi din krejt dobësite e mia
Qysh me m'lan t'thym
Ai s'ka mu nal sa jom tu marr frymë boll ma
Nuk e di unë për ç'ka leshin po munohna
As arsyen pse pi çeli sytë pse s'po qërrohna
Prej asaj ç'ka po shoh
Unë krejt po dëshprohna unë po du me m’dihmu


Po unë nuk ndihmohna
Mbyllna n’vehti, izolohna
Me mjerim temin, rri shoqnohna
Tamon thom që, po dorzohna
1 ngushëllimi t'vetëm unë i gzohna

Ti edhe sa me lotë në sy ti edhe sa
Nëse kjo botë drejtësi nuk ka
Nga kush po pret, më thuaj nga ti edhe sa
Me sytë nga qielli edhe sa?
Nëse kjo jetë asgjë s’të dha
Rrëmbeja vetë dhe mos iu nda

Jo mos iu nda, nda kurrë ti mos iu nda
Jo mos iu nda, nda kurrë ti mos iu nda
Jo mos iu nda, nda kurrë ti mos iu nda
Jo mos iu nda, nda kurrë ti mos iu nda

Boll ke nejt shtrit, boll je anku
Boll mo viktimë, s'ki kon me fajësu
Armik e ki veten e kërkon tjetër
Boll ke vajtu, u bo e tepërt
Me nji anë tjetër ndoshta t'konvenon
Thu jom ky që jom se ndryshimin nuk e don
Shtirë me marr përgjegjësi
N'arrati prej t’vërtetës
E nuk t'vjen gjynah prej vetes
Si nje zog pa krah
Qe kamt i ka n'tokë po shpirt tjetër krah
Qysh nuk je lodh unë nuk e di jaa
Lot s'po ti nal ma as krenaria boll ma
Ku e ki dashninë e respekti për veten
Unë nuk e di prej kujna ti
Je ka e pret mbështetjen
Kush po pret me t'ngushellu
Tu besu n'andrra t'tua
Nese ti s'çohesh per to me luftu, aaa?

Ti edhe sa me lotë në sy ti edhe sa
Nëse kjo botë drejtësi nuk ka
Nga kush po pret, më thuaj nga ti edhe sa
Me sytë nga qielli edhe sa?
Nëse kjo jetë asgjë s'të dha
Rrëmbeja vetë dhe mos iu nda

Jo mos iu nda, nda kurrë ti mos iu nda
Jo mos iu nda, nda kurrë ti mos iu nda
Jo mos iu nda, nda kurrë ti mos iu nda
Jo mos iu nda, nda kurrë ti mos iu nda

Interpretimi për


Shtoni interpretimin

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Interpretojnë