Noizy, Stresi - Medalioni teksti (lyrics)

Noizy

Noizy [Rigels Rajku] Sukth, Albania 🇦🇱

[Noizy, Stresi - Medalioni teksti lyrics]

Kur vim na bohet nami
Ça u bo, ça u bo? Pse po bjen alarmi? yeah
Uh, sa bukur po rrin medaljoni
Ju e dini kush jan' t'parët
Pse nuk e pranoni? yeah
Dhe për rekorde sun na flet asnjoni
Kena dy dekada n'loj', s'keni ça na boni
Yeah dhe ja ku jena tash si cikloni
Ma t'fort' se kurr', sun na përballoni, yeah

Ayo brr
Ye ye ye yeah, ye ye ye yeah
Noizy, yeah (Aha)
Ayo, Stresinjo! (Uh, jah) Let's get it!
(Yo, Engli)

I hi flak' si përnat'
Çunat po zbarkojn' n'asfalt
Pes'mbëdhjet' vjet gazin tap
M'thuj kush o tash me na nal
T'u qi karriera sakat, dy lëvizje shah mat
Dy legjenda ku m'i ka? (Ha ha ha)
Hyna n'koncert eskort, fly shpejt konkord
(Oh) super pidha t'ron n'to
(Oh) , thyhet club-i, bie n'tok' (Oh)
T'u bo pare dhe t'martën
(yeah) , dy kapuça n'dy t'natës (Yes)
Prap' me çunat e lagjes
Ndajm' paret dhe hesapet
S'un e nxen, s'un e prek, provokon
Vetëm qesh kur e shef, kur e don, veç e merr
Ajo lun, ajo lun, un' e din krejt e dun
Krejt qytetin e la pa men'

Gang shit, bad shit, fake shit, same shit
Number one playlist, jo me neve s'ka diss
Nëse don me dal, merri shoqet, hajde dalim
Edhe ikim diku larg ku t'na dali (Gunshot)

Kur vim ne bohet nami
Ça u bo, ça u bo? Pse po bjen alarmi? yeah
Uh, sa bukur po rrin medaljoni
Ju e dini kush jan' t'parët
Pse nuk e pranoni? yeah
Dhe për rekorde sun na flet asnjoni
Kena dy dekada n'loj', s'keni ça na boni
Yeah dhe ja ku jena tash si cikloni
Ma t'fort' se kurr', sun na përballoni, yeah

Ajo m'ngjan si latina
(Ah) , na boni për aspirina (Okay)
Format e trupit, çfar' linja, kuku moj none
Ça piva?
U bona tap veç t'u pa, u bona drras
Kesh t'u ra (Haha)
M'i mori mendt' trupi saj me kthesa, Llogara
Kerri n'tok' për asfalti
(Oh oh) , ora n'dor' sa pallati
Mmh, kaloi afati, t'zuna venin, transplanti
(Haha)
S’jam i fort' si Van Damme-i, jam i mençëm
Dibrani
Nëse t'foli me kunja, s'ka pidhnone ta kapi
Me ta tëjt n'fëjt pa t'vejt
A thu kishe bërtëjt?
Ose ka i kishe çu sëjt? Kën e kishe vrëjt?
Jam i keq, jam i sha
M ma pidhnone s'ke pa (Ojeh)
Kur e ki shokin si vetja, ta çoj venin n'hava
(Ojeh)

Sa shpejt u prajshe mor klish (Haha)
Un' hala s'ia kam nis (Haha)
K'ta po dojn' me ma bo zborrin
Une krejt ia kom gris (Ej)
Kuku i poshtër ia qivja
(Prr) , si thojn' nga Vlora, "Mo bisha"
Zinjo dhe Stresinjo sikur kopsa dhe k'misha
(Gunshot)

Kur vim ne bohet nami
Ça u bo, ça u bo? Pse po bjen alarmi? yeah
Uh, sa bukur po rrin medaljoni
Ju e dini kush jan' t'parët
Pse nuk e pranoni? yeah
Dhe për rekorde sun na flet asnjoni
Kena dy dekada n'loj', s'keni ça na boni
Yeah dhe ja ku jena tash si cikloni
Ma t'fort' se kurr', sun na përballoni, yeah

Kur vim na bohet nami
Ça u bo, ça u bo? Pse po bjen alarmi? yeah
Uh, sa bukur po rrin medaljoni
Ju e dini kush jan' t'parët
Pse nuk e pranoni? yeah
Dhe për rekorde sun na flet asnjoni
Kena dy dekada n'loj', s'keni ça na boni
Yeah dhe ja ku jena tash si cikloni
Ma t'fort' se kurr', sun na përballoni, yeah

Interpretimi për


Shtoni interpretimin

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Interpretojnë