Butrint Imeri, Stealth, Vinz - Gaboi teksti (lyrics)

Butrint Imeri [Mitrovicë, Kosovo/Lörrach, Germany]

Fatjon Dibra

Ervin Selita

[Butrint Imeri, Stealth, Vinz - Gaboi teksti lyrics]

Gaboi, gaboi ajo që shkoi
Për mu gjithçka mbaroi
Veç unë e di, nuk gjen ma mirë
Tash lamtumirë gaboi, gaboi ajo që shkoi
Për mu gjithçka mbaroi
Veç unë e di, nuk gjen ma mirë
Tash lamtumirë gaboi

Ajo goca, si me kon Miss Bota
Unë lëviz sI skifter, ajo si shqiponja
T'u ia gris ça ka vesh, body super forma
Unë jam kriminel dhe ajo për mu o bomba

Ti e dinë se kush je, all my shqipes ten-ten
All my brothers in the club dhe ajo po kcen
Kcen
She a baddie, yeah, I know, t'u pi shishe
T'u u çmend baby, don't let it go, veç #

Ajo o super flakë, unë e thirri Abu Dhabi
F'tyrën sikur engjëll
Po zemrën e ka si djalli
Trupin e ka fire dhe klubin ajo e kalli
Don me bo gabime, gabimet unë nuk ja fali

Gaboi, gaboi ajo që shkoi
Për mu gjithçka mbaroi
Vеç unë e di, nuk gjen ma mirë
Tash lamtumirë gaboi, gaboi ajo që shkoi
Për mu gjithçka mbaroi
Veç unë е di, nuk gjen ma mirë
Tash lamtumirë gaboi

Baby, ndihesh shumë nalt
Brenda klubit t'u u lag
A po don me nejt afër? A po don me shku larg?
T'u bo xhiro deri n'katër
Djegim gomat në asfalt
E parkojna, shkojmë nalt
Smoking weed all night

Jena so high, nuk po dina me ra
Nuk kanë mundësi me na pa
My shqipes sillen n'hava
My bitch is so bad, veç nëpër filma ke pa
A thu prej qiellit ka ra
You know my bitch is a star

Xhamat blacked out when we move around
Shqipes moving reckless
Always chasing pounds
She knows who the best is
So she calls me around
So far from my exes, we're the future now

Gaboi, gaboi ajo që shkoi
Për mu gjithçka mbaroi
Veç unë e di, nuk gjen ma mirë
Tash lamtumirë gaboi, gaboi ajo që shkoi
Për mu gjithçka mbaroi
Veç unë e di, nuk gjen ma mirë
Tash lamtumirë gaboi

(Edhe një BIG banger)

Interpretimi për


Shtoni interpretimin

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Interpretojnë