Durim Malaj, Robert Berisha - Bruda teksti (lyrics)

[Durim Malaj, Robert Berisha - Bruda teksti lyrics]

Bruda Më Kalli
Bruda Më Kalli
Bruda Më Kalli
Çajo Çake Çajo
Çake . Bruda
Më Kalli Bruda
Më Kalli Bruda
Më Kalli Çajo
Çake Çajo Çake

Kalle Kalle Bruda
Kalle Me Plot Femra
Cila Është E Jotja
Cila Është E Jemja
Kalle Kalle Bruda
Kalle Me Plot Femra
Cila Është E Jotja
Cila Është E Jemja

Hay Pllay Polleksay
Gjyju Ksaj Une Kcaj
Se Këto Tjerat S'Jam
Tui Fal Sonte Bruda
Krejt Po I Vrai

Bruda Zgjidhe Njonën
Të Ikna Dhe Mo Shpejt
Bruda Të Vjen Anash
Se Na Ikin Krejt . Bruda
Zgjidhe Njonën Të Ikna
Dhe Mo Shpejt Bruda
Të Vjen Anash Se Na
Ikin Krejt

Bruda Më Kalli
Bruda Më Kalli
Bruda Më Kalli
Çajo Çake Çajo
Çake . Bruda
Më Kalli Bruda
Më Kalli Bruda
Më Kalli Çajo
Çake Çajo Çake

Kalle Kalle Bruda
Kalle Me Plot Femra
Cila Është E Jotja
Cila Është E Jemja
Kalle Kalle Bruda
Kalle Me Plot Femra
Cila Është E Jotja
Cila Është E Jemja

Hay Pllay Polleksay
Kamarier Bjerna Ato
Shishe Se Na Sjena
Në Veti Pare Kena
Bo Veç Na Kalli Gurbeti
Kamarier Bjerna Ato
Shishe Se Na Sjena
Në Veti Pare Kena
Bo Veç Na Kalli Gurbeti

Kalle Bruda Kalle Kalle
Me Plot Femra O Ti
Ke Ngel Në Gurbet O
Bruda Ne Na U Ka Knaq
Zemra
Kalle Bruda Kalle Kalle
Me Plot Femra O Ti
Ke Ngel Në Gurbet O
Bruda Ne Na U Ka Knaq
Zemra

Interpretimi për


Shtoni interpretimin

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Interpretojnë