Khesari Lal Yadav - Murga Ha Asli (feat. Mahima Singh) lyrics

Khesari Lal Yadav [India]

Mahima Singh [India]

भोजपुरी संगीत की जगहजगह गूंथी रहने वाली एक नाम है - केसरी लाल यादव, जो करोड़ों दिलों में एक सुर की ध्वनि को गूंथता है। जब दुनिया भर के प्रसिद्ध स्टार अपना नवीनतम गाना रिलीज़ करते हैं, तो प्रत्याशा और उत्साह उनके प्रशंसकों के बीच अपने चरम पर पहुंच जाता है। केसरी लाल यादव सिर्फ कलाकार नहीं हैं; वह एक भावना है। टिप्पणियाँ "यह एक गलती नहीं है, यह एक मास्टरपीस है" और "खेसारी भैया, आपके गाने भोजपुरी इंडस्ट्री की धड़कन हैं" जैसे अभिव्यक्तियों से भरी हैं। भावनात्मक व्यक्ति उनके साथ गहरा संबंध सूचित करता है, जहां प्रत्येक स्वर उनकी भावनाओं के साथ समर्थित है।

[Khesari Lal Yadav - Murga Ha Asli feat. Mahima Singh lyrics]

[Bhojpuri]

Bola taiyari Ka Ba Aso naya Saal Ke
Ka deba gift Babu Apana Eh Maal Ke
Bola
Bola taiyari Ka Ba Aso naya Saal Ke
Ka deba gift Babu Apana Eh Maal Ke

Ab ke Ta Kati Khati Chaaku Naa phasli rahi
Naya Ozaar

Murga hamar asli rahi chalat hau tasli rahi
Jan Tandooree Khaiha Gariyon Ke Muri Khaiha

Badahan Ba
Jaldi Gal Jai

Bhadiya taste lagi badey badey piece rahi
Janu Tohar Kiss Rahi Maja Aaee Ho

Naya Saal Mein Raja hu Bhaag Jaagi Ho


Takrayi Javani Aag Laage Ho

Vaada Kara Pakka Sona Baat Na Du fasali rahi
Kaah Ke Ulatiha Mat

Murga hamar asli rahi chalat hau tasli rahi
Jan Tandooree Khaiha Gariyon Ke Muri Khaiha

Thanda Na Asar Kari
Deh Lesar Lesar Kari
Humre ke odh liya garmi aayi ho

Tu ta thandi ke davai lagela
Ae raja ho lover na rajayi lagela

Humre ke odh liya Garmee Aaee Ho
Krishna khesari Sanjay Marad Ek Nasli Rahi
Murga hamar asli rahi chalat hau tasli rahi
Jan Tandooree Khaiha Gariyon Ke Muri Khaiha

[हिन्दी]

बोला ताईरी का बा असो नया साल के
का देबा गिफ्ट बाबू अपना एह माल के
बोला
बोला ताईरी का बा असो नया साल के
का देबा गिफ्ट बाबू अपना एह माल के

अब के ता कटि खाती चाकू ना फंसली रही
नया ओज़ार

मुर्गा हमर असली रहि चलत हौ तसली रहि
जन तंदूरी खइहा गैरियों के मुरी खइहा

बदहां बा
जल्दी गल जाई

भदिया स्वाद लगी बड़े बड़े पीस रही
जानु तोहार किस रहि मजा आई हो

नया साल में राजा हो भाग जागी हो
टकरायी जवानी आग लागे हो

वादा करा पक्का सोना बात ना दू फसली रही
काह के उलातिहा मत

मुर्गा हमर असली रहि चलत हौ तसली रहि
जन तंदूरी खइहा गैरियों के मुरी खइहा

ठंडा न असर कारी
देह लेसर लेसर कारी
हमरे के ओढ़ लिया गरमी आई हो

तू ता ठंडी के दवाई लागेला
ए राजा हो प्रेमी ना राजाई लागेला

हमरे के ओढ़ लिया गरमी आई हो
कृष्णा खेसरी संजय मराड एक नस्ली राही
मुर्गा हमर असली रहि चलत हौ तसली रहि
जन तंदूरी खइहा गैरियों के मुरी खइहा

Interpretation for


Add Interpretation

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Interpret