Butrint Imeri - Prita teksti (lyrics)

Butrint Imeri

Butrint Imeri [Lörrach, Germany/Mitrovicë, Kosovo/Albania] 🇩🇪 🇽🇰 🇦🇱

[Butrint Imeri - Prita teksti lyrics]

Yay yay, hmm

More me vete zemrën time
Asnjë gjë më s'ka kuptim
Puthjet e tua dhe ledhatimet
Do të më mbesin kujtim
Dua të përqafoj, sa keq që më ike
Unë shumë të besova por gabim

Me mujt me t'zon me tjetrin
O veq me t'hek prej qefit
Noshta i vetmi shpëtim

Se unë gjithmonë
T'prita, t'prita po s'erdhe mo
T'thirra, t'thirra sum bone zo
Pse nuk erdhe mo? E sum bone zo?
Eh t'prita, t'prita po s'erdhe mo

Edhe në ëndërr mu duk që më thirre
Po kur u zgjova s'ishe ti, hmm


Fjalët e tua në mendjen time
Do të më mbesin kujtim

Me mujt me t'zon me tjetrin
O veq me t'hek prej qefit
Noshta i vetmi shpëtim

Se unë gjithmonë
T'prita, t'prita po s'erdhe mo, hmm
T'thirra, t'thirra sum bone zo
Pse nuk erdhe mo? E sum bone zo?
Hey t'prita, t'prita po s'erdhe mo

Interpretimi për


Shtoni interpretimin

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Interpretojnë