DJ Gimi-O, Ardian Bujupi - Kilometra teksti (lyrics)

Ardian Bujupi

[DJ Gimi-O, Ardian Bujupi - Kilometra teksti lyrics]

Aj-aj, Ardian, yo (Gimi, Gimi, Gimi-O)

Sa larg jem' unë e ti
I bojm një mijë kilometra
Unazën ta kom ble, për ty gjuj me pistoleta
Ti para meje je-e
Kur je larg, unë nuk jom vetja
Ti zemër e ke vrejt
Vetëm ty, unë nuk du t'tjera

Aj-aj-aj

Se kena fatin m'u pa çdo ditë
Se jena shumë larg um ka marrë malli
Për ty krejt ça kom une t'i ja-a-ap
Bom-bom, zemra
Kur mënoj që unë e ti s'jena pa
Vrum-vrum, bella
Nuk ma nin sa larg, sa kilometra, mh

Sa larg jem' unë e ti
I bojm një mijë kilometra
Unazën ta kom ble, për ty gjuj me pistoleta
Ti para meje je-e
Kur je larg, unë nuk jom vetja
Ti zemër е ke vrejt
Vetëm ty, unë nuk du t'tjеra

(Aj aj aj aj)

E meriton ti zemrën ta jap, zemrën ta jap
Zemrën ta jap
Ty t'dua afër, jo larg, afër, jo larg, afër
Jo larg me telefon çdo natë në frena
Po të nalet bateria
Jo, pa ty unë nuk rri rahat, nuk rri rahat
Pa ty nuk kam fat

Sa larg jem' unë e ti
I bojm një mijë kilometra
Unazën ta kom ble, për ty gjuj me pistoleta
Ti para meje je-e
Kur je larg, unë nuk jom vetja
Ti zemër e ke vrejt
Vetëm ty, unë nuk du t'tjera (Hajde, shqipe)

Sa larg jem' unë e ti
I bojm një mijë kilometra
Unazën ta kom ble, për ty gjuj me pistoleta

Interpretimi për


Shtoni interpretimin

Shtoni një interpretim të zgjeruar

Nëse e dini se për çfarë këndon interpretuesi, mund të lexoni "midis rreshtave" dhe të njihni historinë e këngës, mund të shtoni një interpretim të tekstit. Pas verifikimit nga redaktorët tanë, ne do ta shtojmë atë si një interpretim zyrtar të këngës!

Interpretime të reja për tekstet

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Interpretojnë