KIDDA - ÇA JE teksti (lyrics)

KIDDA

KIDDA [Mërgim Kida] Gävle, Sweden/Gjakovë, Kosovo

[KIDDA - ÇA JE teksti lyrics]

[Intro]
—A-ah, ha-ha

[Verse 1]
Per ty u bona vendetta
Shume tu desht ty vetvetja
A e din qka kam bo per ty
Per ty kam mujt me hek njojin sy

E more rruget e lehta
Per ty un heca n’zhileta
Krejt um than jo nuk o per ty
Po emrin tan n’zemren tem e ke ly

[Pre-Chorus]
Rrotullim, mendja po rrotullohet
Nuk ka pshtim, —nuk ka pshtim
Rrotullim, mendja po rrotullohet
Nuk ka pshtim, —nuk ka pshtim

[Chorus]


Ti ça, ça je, ça je ?
Ti ça, ça je, ça je ?
Ti ça, ça je, ça je ?
Ti ça, ça je, ça je ?

Ti ça, ça je, ça je ?
Po ti, ça je, ça je ?
Po ti, ça je, ça jе ?

[Verse 2]
A, ke, ra
Pishmon ti akoma
A ke harru I’m your lover
Hajdе zemer te un, —ah, yea
Hajde zemer ktu ska t’keqe, —ah, yea

Harrove ti, harrove a
Qe t’kam dasht ty gjithmon, —ah
A don mu kthy, a don mu kthy
Veq dhe niher ti shoh ata sy

[Pre-Chorus]
Rrotullim, mendja po rrotullohet
Nuk ka pshtim, —nuk ka pshtim
Rrotullim, mendja po rrotullohet
Nuk ka pshtim, —nuk ka pshtim

[Chorus]
Ti ça, ça je, ça je ?
Ti ça, ça je, ça je ?
Ti ça, ça je, ça je ?
Ti ça, ça je, ça je ?

Ti ça, ça je, ça je ?
Po ti, ça je, ça je ?
Po ti, ça je, ça je ?

Interpretimi për


Shtoni interpretimin

Rreth këngës KIDDA - ÇA JE

Beat produced by - Redy & Kitza
Lyrics, melody, recording & mix - Kidda
Master - Redy


Release date: June 16, 2024

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Interpretojnë