Klajvert, Irkenc Hyka - Me Vete teksti (lyrics)

Klajvert Shkrepi [Albania]

Irkenc Hyka [Tiranë, Shqipëria]

[Klajvert, Irkenc Hyka - Me Vete teksti lyrics]

[Klajvert]
Po du me dit ku je zanin me ta nij e
Se ke iden ti sa shum mke vra
Po du me dit ku je zanin me ta nij e
Tlutem ma thuj veq ni fjal veq ni fjal

Se jom tu tprit aty ku jemi pa
Ku fjalen ma ke dhan se veq mu ki mem dasht
Se jom tu tprit aty ku jemi pa
Ku fjalen ma ke dhan se veq mu ki mem dasht

[Irkenc Hyka]
Un ty te kam me vete te kam me vete
Dhe nJeten tjeter nese shkoj un tkam me vete
Un ty te kam me vete te kam me vete
Dhe nJeten tjeter nese shkoj un tkam me vete

[Klajvert]
Se jom tu tprit aty ku jemi pa
Ku fjalen ma ke dhan se veq mu ki mem dasht
Se jom tu tprit aty ku jemi pa


Ku fjalen ma ke dhan se veq mu ki mem dasht

[Irkenc Hyka]
Un ty te kam me vete te kam me vete
Dhe nJeten tjeter nese shkoj un tkam me vete
Un ty te kam me vete te kam me vete
Dhe nJeten tjeter nese shkoj un tkam me vete

Interpretimi për


Shtoni interpretimin

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Interpretojnë