LIL KOLI, Noizy - Bossman teksti (lyrics)

[LIL KOLI, Noizy - Bossman teksti lyrics]

I know, ayy

Boss man, boss man
Spend money like a boss man
Trap money like a boss man
On the roads moving bossy
Boss man, boss man
And all my jigga mthirrin bossy
And all this money got me bossy
Like a boss man, boss man

Kur i bona dhjetë mije thash me veti, oh God
Bona njëqind mije thash me veti, can't stop
Tash kam xan milliona dhe spo di ca me bo
E kam nje ferrari a ta blej edhe njo
Kam shpin on the hill, running the hill
Pesë copa mren nmuj, that's a deal
Business foli, tavolina ballin'
Bossat hin mren, bossat krejt mnjohin
Nje anije ne mendje ose nje yacht
Nje avion private qe ka nje shtrat


Dhe stjuardesen e du pa makeup
Ma dredhi barin se cunat jan bo tap
Skam leje po kam shtatë kerre
Smduhet patenta se kom tash shofer
Vec i thom shoku si je a fjete
Na co diku ku eshte qet edhe terr

Boss man, boss man
Spend money like a boss man
Trap money like a boss man
On the roads moving bossy
Boss man, boss man
And all my jigga mthirrin bossy
And all this money got me bossy
Like a boss man, boss man

A ju kujtohet kur u thoja, mbaji mend ata
E tash ku jena na kqyri ku ka mbet ata
Ma fund ja dola dhe hala po du dhe ma
I kom njëqind hita a ta boj edhe njo
Busy busy dit e nat busy busy
Telefoni mos mthirr busy busy
Don takim nuk kam koh busy busy
Luj qoke me krejt zini zini
Bossman here, bossman there
Ay shok jam boss anywhere
Sta pritojm ta sjellim any day
Thu dicka dhe ngelesh validate

Boss man, boss man
Spend money like a boss man
Trap money like a boss man
On the roads moving bossy
Boss man, boss man
And all my jigga mthirrin bossy
And all this money got me bossy
Like a boss man, boss man

Boss man, boss man
Spend money like a boss man
Trap money like a boss man
On the roads moving bossy
Boss man, boss man
And all my jigga mthirrin bossy
And all this money got me bossy
Like a boss man, boss man

Interpretimi për


Shtoni interpretimin

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Interpretojnë