Stealth - CAMORRA (feat. Azet, Vinz) teksti (lyrics)

Fatjon Dibra

Granit Musa

Ervin Selita

Bota e muzikës shpesh hashet me mendime të ndryshme dhe emocione nga dëgjuesit, veçanërisht kur bëhet fjalë për lëshimet e reja nga artistë të njohur. Kënga e STEALTH x AZET x VINZ, e cila shkaktoi një valë komentesh në rrjet, u bë objekt i vëmendjes së një audienca të gjerë. Shumë dëgjues vlerësojnë lartë këngën, duke e përshkruar atë si "flakë" dhe "sehr krasser" (shumë i fortë). Vlerësohet aftësia e interpretimit dhe ritmi i fortë, i cili, sipas mendimit të tyre, bën këngën një hit të vërtetë. Disa shprehin krenari për artistët dhe theksojnë nivelin e shkëlqimit. Në komentet shfaqen emra të qyteteve dhe vendeve të ndryshme, si Tirona, Podujeva, Londra, Kurdistan, Vjena, Australia, Chicago dhe të tjera. Dëgjuesit shprehen me krenari për vendet e tyre duke krijuar një urë muzikore ndër rajone të ndryshme. Në mes të komenteve dallim komente kritike, që ngrisin pyetje mbi autenticitetin e artistëve apo shprehin zhgënjimin. Disa dëgjues shprehin preferencat e tyre për stile të tjera ose kritikojnë elemente specifike të këngës.

[Stealth - CAMORRA feat. Azet, Vinz teksti lyrics]

[Ref]:
Nuk mun na ndalin
We keep on ballin
Tan naten tu ba pare kam harru orarin
Tu ba gara me lambo gomat flak si zjarri
Kto shqipe sdojn probleme, problemet na dalin

[Verse 1, Stealth:]
E din kto, makina t’reja fringo
Ajo shoqet modele, un bi dy tre amigo
Pistoleta me vete, ajo po m’thirr papito
Kush k*rin don probleme, per to un jam finito

E din bro, tu ba lek si n’casino
Bagazhi full me kilo
Ju bani si montana, por jeni Al Pacino
Aktora Per drama, me sy hap shofin Andrra
Por na jena gjiganda, ca fol i kam ba tana

Se munem me t’flex un pa ndalim
Makina lek ktu nqarkullim, modele t’nxehta ska mbarim
Glock barreta n’armatim
Neper rrug un jam tan diten
Neper luft un nuk merziten
Inatxhit jan ka priten vendi i par a ka m’bezdiset yh yh

[Ref:]
Nuk mun na ndalin
We keep on ballin
Tan naten tu ba pare kam harru orarin
Tu ba gara me lambo gomat flak si zjarri
Kto shqipe sdojn probleme, problemet na dalin

[Verse 2, Azet:]
Mirsevini… ne Tirana city
Krejt ca foli un I bana ju e dini
E kta quna veshin doreza
Jam rrrit me 100 problema
5 telefona 100 kartela
Na shkoi jena neper hotela

E pash Ferrarin e bleva
Na vim me makina t’zeza
Hellbanianz tabela tverdha
Nr 1 Tirana Podujeva
Kem kokain me paketa
My Shqipez vin me dy krena
Seni ngat 9mm
Nuk bajm llafe flasim me vepra

[Ref:]
Nuk mun na ndalin
We keep on ballin
Tan naten tu ba pare kam harru orarin
Tu ba gara me lambo gomat flak si zjarri
Kto shqipe sdojn probleme, problemet na dalin

[Verse 3, Vinz:]
London city controla
My shqipez vin me motorra
They know we taking it over
Bam levizje sikur camorra
Bajm kimi…laboratora
Enemy’t I kena aktora
Ju jeni informatora
Meriton 2 karikatora

Hala tu sill neper rrug
Verdall nuk jeni t’sigurt
Si halloween tu leviz me mask
Mos me na pa kur ju gjujm
Si kanarine kto knojn ngjykat
Me ul denimin si vujn
You know my team is f**king hard
E din My Shqipez nuk lujn

Tu sjell tan naten n’qarkullim
Del postobllok nuk ka ndalim
Ktu everyday asht rrezikim
Makina plot me armatim
Per kto pun un nuk merzitem
Neper rrug un jam tan diten
Everyday e rrisim shifren
Tu ba lek me tan ekipen

[Ref:]
Nuk mun na ndalin
We keep on ballin
Tan naten tu ba pare kam harru orarin
Tu ba gara me lambo gomat flak si zjarri
Kto shqipe sdojn probleme, problemet na dalin

Interpretimi për


Shtoni interpretimin

Shtoni një interpretim të zgjeruar

Nëse e dini se për çfarë këndon interpretuesi, mund të lexoni "midis rreshtave" dhe të njihni historinë e këngës, mund të shtoni një interpretim të tekstit. Pas verifikimit nga redaktorët tanë, ne do ta shtojmë atë si një interpretim zyrtar të këngës!

Interpretime të reja për tekstet

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Interpretojnë